Фібі Уоллер-Брідж та Дональд Гловер зіграють нових містера і місіс Сміт

16.02.2021
Фібі Уоллер-Брідж та Дональд Гловер зіграють нових містера і місіс Сміт

Чарівна місіс Сміт Фібі Уоллер-Брідж.

Хто сказав, що головні герої (а  особливо героїні) фільмів чи серіалів мають бути сексуальними красунчиками? Можливо, вони мають бути просто харизматичними і веселими, розумними і спритними в залежності від канви картини?

 

Через 15 років від зйомок легендарного фільму, який створив не лише екранну парочку містера і місіс Сміт, а й цілком реальну — Джолі—Пітт, уже нові автори, якими стануть британська актриса і сценарист (авторка серіалів «Убити Єву» та «Погань») Фібі Уоллер-Брідж та американський репер, режисер, письменник, актор Дональд Гловер (комедійний серіал «Атланта»), створять новий сюжет, а також зіграють сімейну кримінальну пару, яка вже стала кінолегендою.

 

Гадається, що така співдружність дасть цікавий результат і фільм буде насичений як англійським гумором, так і американським драйвом.

 

Звісно, дехто може закинути творцям рімейку, що блискучу Анджоліну Джолі важко затьмарити вродою, а на місці красунчика Бреда Пітта важко уявити темношкірого репера, проте у світлі сьогоднішнього мейнстріму на політкоректність та засудження бодішеймінгу це цілком логічний крок. Якщо все піде за планом, то любителям детективів слід готуватися до прем’єри «Містер та місіс Сміт» у 2022 році. І ще новина — це буде серіал!


Про правильність вибору на виконання головної ролі та ролі сценариста фільму  Фібі Уоллер-Брідж свідчить бодай той факт, що сам Джеймс Бонд, тобто виконавець його ролі Деніел Крейг, запропонував запросити свою співвітчизницю написати сценарій 25-го фільму Бондіани. Ну що сказати, це визнання!