Молодий і зелений: Олександр Скічко хоче зробити Черкащину зразковою

02.02.2021
Молодий і зелений: Олександр Скічко хоче зробити Черкащину зразковою

Олександр Скічко (праворуч) не єдиний шоумен у владі.

Президент України Володимир Зеленський призначив новим головою Черкаської обласної державної адміністрації 29-річного народного депутата Олександра Скічка від своєї ж партії «Слуга народу», колишнього телеведучого і шоумена. 

 

Це вже четвертий очільник Шевченкового краю за останні півтора року.


«Сподіваюся, що ваші наполегливість і обізнаність у питаннях розвитку інфраструктури, завдяки роботі в парламентському Комітеті з питань транспорту, допоможуть у реалізації важливих для розвитку області проєктів. Будівництво доріг, залучення інвестицій і покращення добробуту людей — все те, чого потребують жителі Черкащини», — сказав напутні слова Володимир Зеленський.


Нагадаємо, що Олександр Скічко народився 1991 року в Черкасах. У 2013-му закінчив Державний вищий навчальний заклад «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана» за спеціальністю «міжнародна економіка» (магістр з міжнародної економіки). У 2019-му був обраний народним депутатом України по 197-му виборчому округу з центром у Каневі.

Одружений iз донькою мультимільйонера Леоніда Юрушева.


Сам Олександр Скічко зазначає, що поставив перед собою виклик зробити черкаський регіон зразковим та показовим у плані успішності й розвитку. «Це дуже зворушливо, адже Черкащина — це місце, де я народився і виріс», — наголосив Олександр Скічко.