Ніякого бодішеймінгу: Біллі Айліш відверто розповіла свої «взаємини» з власним тілом

02.02.2021
Ніякого бодішеймінгу: Біллі Айліш відверто розповіла свої «взаємини» з власним тілом

Біллі Айліш.

Чимало стереотипів, нав’язаних суспільству рекламою, «глянцем», індустрією моди, призводить до комплексів, особливо в підлітковому віці, невдоволення власним тілом чи іміджем, а з боку обивателів — ще й до бодішеймінгу (дискримінації через зовнішній вигляд. — Ред.).

 

Ще з підліткового віку через це страждала й популярна американська співачка Біллі Айліш. Ну, здавалося б, які можуть бути проблеми в суперпопулярної 19-річної зірки, нагородженої «Еммі», обласканої увагою публіки й критиків, яка має мільйонні гонорари?

 

Проте дівчина нещодавно зізналася, що з дитячих літ переживала через своє недосконале, як їй здавалося і здається до цього часу, тіло. Займаючись у дитинстві танцями, дівчина вже тоді вживала таблетки для корекції ваги тіла і навіть одного разу обмочилася в ліжку через ті пігулки.

 

Вона втрачала притомність через недоїдання, але все одно худнула, адже так вимагали закони шоубізнесу — бути тоненькою, як тростиночка.


Саме через невдоволення своєю зовнішністю дівчина постійно носить хоч і брендові, дорогі речі, проте безформені й оверсайз (тобто не за розміром). Так вона намагається приховати деякі недоліки (на її думку) свого тіла. Нещодавно її зазнімкували папараці, коли вона прогулювалася в топі та коротких шортах, і в інтернеті тут-таки почалося цькування  й шеймінг співачки.

 

На щастя, каже Айліш, вона давно прийняла своє тіло таким, яке воно є, вважає себе здоровішою і цільнішою, ніж була підлітком, і ці нападки її вже не зачіпають, як раніше. Проте вона в курсі, як ненавидять її тіло в інтернеті.


Зазначимо, співачка не раз виступала проти бодішеймінгу і навіть зняла кліп на цю тему.