Кіра Найтлі категорично відмовилася від зйомок в оголених чи постільних сценах

27.01.2021
Кіра Найтлі категорично відмовилася від зйомок в оголених чи постільних сценах

Кіра Найтлі.

Якщо материнство незначною мірою змінює якісь фізичні параметри жінки, то її внутрішній світ воно перевертає повністю, змушуючи задуматися, як сприйматимуть ваші діти те, чим ви займаєтеся в житті. Ось і 35-річна кінозірка Кіра Найтлі, ставши матір’ю двох дітей, категорично відмовилася від зйомок постільних сцен чи просто оголеною.

 

Актриса заявила, що їй огидні сцени, коли обоє акторів-партнерів, намащені оліями, стогнуть від вдаваної пристрасті, а довкола знімальна група (яка зазвичай складається з чоловіків) спостерігає за тим, що відбувається.

 

Жінка зізналася, що подібні сцени змушують почуватися дуже незручно, тому в подальшому вона має намір включати у контракти пункт, де б зазначалося, що вона не зніматиметься в сексуальних сценах із оголеною натурою. Проте зірка не відмовиться в майбутньому знятися у жінки-режисера, якщо фільм розповідатиме про материнство чи пізнання власного тіла.


Нагадаємо, Кіра Найтлі — британська актриса, яка здобула ще й неабияку популярність серед американських глядачів, знявшись у голлівудських «Піратах Карибського моря».

 

Незважаючи на досить молодий вік, на рахунку актриси чимало кінонагород різноманітного ґатунку, а також поважний список картин за її участі, серед яких надзвичайно популярні на всіх континентах «Гордість та упередження», «Гра в імітацію», «Реальна любов» та багато інших. Наразі зірка перебуває у щасливому шлюбі з музикантом Джеймсом Райтоном, із яким виховує двох доньок.