Дискримінація кольорових? Лана Дель Рей вимушена захищатися від необґрунтованих нападок

15.01.2021
Дискримінація кольорових? Лана Дель Рей вимушена захищатися від необґрунтованих нападок

Лана Дель Рей.

Давненько не було чути ніяких новин від співачки Лани Дель Рей, та ось нещодавно вийшов дуже яскравий, колоритний і, як завжди, гламурний кліп на пісню Chemtrails Over the Country Club.

 

За сюжетом, красуня — героїня Лани в кліпі — відпочиває у спеку біля басейну, їздить на розкішному ретро «Мерседесі» (причому її вишуканий образ доповнює гламурна маска на обличчі з блискучої сіточки, яка навряд чи зможе захистити від коронавірусу чи від пилу, — як данина нинішній пандемічній «моді»).

 

Та ось під час поїздки налітає торнадо, яке підхоплює авто дівчини, після чого вона опиняється в зачарованому лісі серед дівчат-вампірів, проте з’ясовується, що й вона перетворилася на вовкулаку, хоча й дуже красивого.


Варто зазначити, що це не перша прем’єра пісні панни Дель Рей. Ще в жовтні минулого року співачка випустила сингл Let Me Love You Like a Woman.

 

А вже в березні цього року Лана презентуватиме новий альбом, куди ввійдуть названі пісні і який називатиметься, як і кліп, Chemtrails Over the Country Club.

 

Та ще задовго до презентації альбому його супроводжують скандали (що, звісно, може як нашкодити його популярності, так і створити додаткову рекламу). Річ у тім, що співачку звинувачують у тому, що на обкладинці музичної збірки немає жодної темношкірої дівчини.

 

Звісно, ця тема в сучасному американському суспільстві дуже дражлива, але інколи це вже переходить межі здорового глузду.

 

Співачка вимушена була виправдовуватися, що для зйомок кліпу запросила своїх найближчих подружок, тож злого наміру в цьому не було. До того ж серед її колежанок чимало кольорових — тобто вони мають мексиканське походження, тож звинувачувати її в нетерпимості до інших рас просто немає підстав.