Кріс Хемсворт та Ельза Патакі святкують 10-річний ювілей подружнього життя

29.12.2020
Кріс Хемсворт та Ельза Патакі святкують 10-річний ювілей подружнього життя

Кріс Хемсворт та Ельза Патакі.

Пара Кріс Хемсворт та Ельза Патакі чудово виглядають удвох, незважаючи на різницю у віці в 7 років не на користь Ельзи: високий брутальний «Тор» та мініатюрна блондинка із «Форсажа» днями відсвяткували першу десятирічку свого подружнього життя.

 

І, як заведено в нинішнього молодого покоління, пара привітала одне одного на сторінках соц­мереж. Так, Кріс виклав на своїй сторінці в «Інстаграмі» декілька фото з дружиною під час подорожей, а також Ельзу в оточенні їхніх трьох дітей, підписавши цей колаж «Десять років разом!».

 

Мабуть, чоловіку самому не віриться, що вони зуміли прожити так довго в мирі та злагоді, адже це не надто традиційно для акторських подружніх пар.

 

На підтвер­дження цьому він іще додав: «З нетерпінням чекаю досягнень сучасної науки і медицини, щоб насолодитися ще парою сотень років із тобою».


У свою чергу Патакі виклала також фото, правда одне-єдине, із собою, коханою, проте — серед світлин із подружнього життя, які були розкладені на підлозі по всьому будинку.

 

«Розглядати зроблені за 10 років знімки так само весело, як і прожити ці роки. Кохаю тебе завжди, назавжди», — прокоментувала актриса свій пост в «Інстаграмі».


Мабуть, так міцно триматися й підтримувати одне одного парі просто необхідно, адже обоє — чужаки серед американських представників Голлівуду.

 

Кріс — австралієць, який вирушив на інший континент підкорювати кінематографічний олімп. Ельза Патакі — іспанка (крім батьківської іспанської, у неї домішана ще й материнська угорсько-румунська кров), яка також прибула з іншого берега океану.