Джилліан Андерсон розійшлась зі сценаристом «Корони»

22.12.2020
Джилліан Андерсон розійшлась зі сценаристом «Корони»

Джилліан Андерсон.

Зірка «Секретних матеріалів» — 52-річна американсько-британська актриса Джилліан Андерсон — вирішила розійтись зі своїм коханим, 57-річний Пітером Морганом, який, до слова, є сценаристом мегапопулярного вже кілька років поспіль серіалу «Корона», що розповідає про королівську родину Великої Британії.

 

Власне, пара й познайомилася на зйомках цієї саги про Віндзорів, де Джилліан запропонували, на хвилинку, зіграти саму «залізну леді» — прем’єр-міністра Маргарет Тетчер.

 

Спільна робота об’єднала двох талановитих людей, вони підтримували одне одного, а закохана Андерсон просто світилася від щастя. Та напружений графік роботи, а також діти від попередніх шлюбів і зв’язків, яким потрібно було також приділяти увагу, не сприяли романтичним стосункам, тож пара вирішила залишитися друзями і красиво розійтись, поки стосунки не зав’язли у взаємних образах і звинуваченнях.


Нагадаємо, залізна агентка ФБР Скаллі, яка виховує трьох дітей, була двічі заміжньою, а від часу останнього любовного зв’язку пройшло 6 років, тож актриса сподівалася, що стосунки з Морганом закінчаться весільною церемонією, та, як кажуть, рада душа в рай, та... діти не пускають.

 

У Пітера від попереднього шлюбу з чеською княгинею Анною Кароліною Шварценберг (Лілею Шварценберг) п’ятеро дітей, тож розриватися між роботою, дітьми та коханою виявилося просто нереально. Близькі друзі пари засвідчили, що їхні стосунки вичерпали себе. До того ж Андерсон—Морган ніколи не проживали разом, можливо, й це віддалило їх одне від одного, хоча частіше буває навпаки...