Наомі Кемпбелл через коронавірус почала мандрувати у захисному костюмі

18.12.2020
Наомі Кемпбелл через коронавірус почала мандрувати у захисному костюмі

Наомі Кемпбелл.

У лиху годину кожен рятується від новітньої зарази — коронавірусу — як може.

 

Хтось «залягає на дно» у приватній садибі, хтось обмежує коло спілкування, а хтось, як-от Наомі Кемпбелл — незмінна і нев’януча топмодель, обирає собі «стильний» одяг у стилі «корони».

 

Навіть під час пандемії «Чорна перлина», як називають модельку, не припиняє роботу, тож їй доводиться часто переїжджати (точніше перелітати) в різні кінці планети.

 

Та при цьому Наомі не забуває і про власну безпеку, адже робота роботою, а вік — усе-таки важливий фактор при перебігу цієї хвороби (не забуваймо, що «Чорній пантері» (ще одне наймення зірки подіумів) цьогоріч виповнилося 50 років).

 

Тож пані Кемпбелл замовила собі на Amazon, за порадою своєї колежанки-моделі Лінди Євангелісти, захисні костюми від будь-яких вірусів.


Уявіть собі картину: хол аеропорту, по ньому йде жінка (бо ж витончену фігуру Наомі навіть у такому маскхалаті важко сплутати з чоловічою), ніби щойно вийшла з операційної — у повному обладунку.

 

Це фото Наомі в такому образі ще весною облетіло сторінки не одного видання, та жінці байдуже, головне — здоров’я.

 

Проте останнім часом модель почали діймати претензіями, нібито вона вкрала ці захисні костюми в лікарні і повинна їх туди повернути.

 

Насправді ж пані Кемпбелл запаслася ними ще під час першої хвилі пандемії, зробивши підписку під час онлайн-шопінгу, і вони надходили їй регулярно, навіть коли вона сиділа вдома на карантині.

 

«Це смішно», — прокоментувала ці звинувачення топ-модель, хоча сама трошки занервувала, коли костюми почали приходити з затримкою.