Відчуття смаку — вроджений талант: Тімоті Шаламе як парадигма модників

16.12.2020
Відчуття смаку — вроджений талант: Тімоті Шаламе як парадигма модників

Тімоті Шаламе.

Як вийти з дому по каву в «трєніках» і розхристаній курточці, бути спійманим об’єктивами папараці і не нарватися на хвилю хейтерства у соцмережах за такий вигляд?

 

Для цього потрібно бути всього лише Тімоті Шаламе — кучерявим золотим хлопчиком, принцем без аристократичного коріння, улюбленцем публіки, що й продемонстрував днями 25-річний актор.

 

Ага, і ще така дрібничка, як те, що «трєніки» мають бути від «Адідас», курточка від «Прада», ну а кросівки від «Селін». Та навіть за наявності брендових речей не кожен молодий чоловік ви­глядатиме так, як Шаламе.


У хлопця немає свого власного стиліста, та кожна чи-то поява його на червоній доріжці чергового кінофестивалю, чи просто вихід «у світ» викликають бурю обговорень, а то й просто копіювання образу зірки. Він може запросто одягнути чудовий блискучий костюм незвичного крою, як це було на Каннському фестивалі минулого року, а до нього — ковбойські чоботи.

 

І що цікаво, йому все, що називається, сходить з рук. Мабуть, відчуття смаку і стилю — це як музикальність, вона або є, або відсутня взагалі.

 

А у Тімоті все настільки органічно, що недарма він став улюбленцем об’єктивів фотохудожників, а його світлини обійшли без винятку всі глянцеві журнали світу.


Якось, одягнувши костюм від не надто відомого будинку моди, Шаламе підвищив продажі його моделей у кілька разів. Це просто неймовірно! При цьо­му актор не «вхопив зірочку», не піариться, виставляючи чергові фоточки себе коханого в «Інстаграмі», а радо роздає автографи фанатам.