Брайян Остін Грін вимагатиме від Меган Фокс аліменти

15.12.2020
Брайян Остін Грін вимагатиме від Меган Фокс аліменти

Брайян Остін Грін — зірка «Беверлі-Хіллз».

Ось і чергова голлівудська казочка підійшла до кінця — пара Меган Фокс та Брайян Остін Грін остаточно вирішили розлучитися.

 

Здавалося б: від початку їхніх стосунків, а потім і шлюбу пройшло 16 років, у пари троє синів, але не буває нічого вічного під цим небом...


Про тріщину в сімейних стосунках пари йшлося вже давно, відтоді як Меган перестала приховувати свій роман із репером Колсоном Бейкером.

 

Проте Брайян до останнього намагався врятувати шлюб, навіть закривав очі на відверте нехтування благовірної шлюбними обов’язками та й просто елементарною пристойністю, адже вона часто з’являлася, не ховаючись, у публічних місцях із новим коханим. Та після того, як вона знялася в кліпі Колсона, все стало зрозуміло.

 

Меган подала на розлучення, проте подейкують, що розірвання шлюбу не буде простим. Попри те, що пара вже домовилася про спільну опіку над дітьми, Брайян Остін заявив, що вимагатиме від колишньої аліментів.


Що й казати, від колишньої слави зірки «Беверлі-Хіллз» Брайяна Остіна Гріна залишилася лише бліда тінь. Попервах актора ще кликали на зйомки у серіалах як «гест-стар», а згодом і взагалі стали пропонувати якісь прохідні ролі.

 

Уже років зо три актор ніде не знімався, тоді як його дружина після «Трансформерів» стала просто-таки мегапопулярною — останнім часом вона знімається у трьох-чотирьох фільмах щороку. Зрештою, аліменти для чоловіків не така вже й дивина у Голлівуді...