На Тернопільщині молодик знущався над 4-річним пасинком: бив і з розмаху кинув на землю

11.12.2020

Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження та домашнє насильство інкримінують правоохоронці 31-річному жителю Кременця.

 

Як повідомили у відділі комунікації національної поліції Тернопільської області, домашній тиран (до речі, на його вихованні перебуває троє малолітніх дітей!) так «виховував» кулаками свого чотирирічного пасинка, що хлопчика iз закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, закритим переломом ноги, множинними садинами обличчя, шиї, обох ніг i рук госпіталізували до лікарні.

 

Як виявилося, негідник спочатку бив малого руками, а потім iще й підняв над головою і кинув iз розмаху на землю.


У ході розслідування стало відомо, що домашній кривдник не вперше вчиняє протиправне щодо сина дружини. Наприкінці жовтня після нападів вітчима хлопчик у трусиках, футболці та гумових капцях утік до сусідки, розповів про побої та боявся повертатися додому. Неодноразово малюк просив рідну тітку забрати його до себе.


Рік тому дитина перебувала на лікуванні в медзакладі. Туди хлопчик потрапив iз саднами обличчя та тіла, вибитим зубом, iз гематомами спини, живота, сідниць. У скоєному вітчим зізнався, хочеться сподіватися, що суд визначить для нього жорстку міру покарання.