Знаменита «Роксолана» Мер’єм Узерлі знову вагітна

09.12.2020
Знаменита «Роксолана» Мер’єм Узерлі знову вагітна

Мер’єм Узерлі.

Після шаленого успіху в турецькому серіалі «Величне століття», де Мер’єм Узерлі зіграла нашу землячку Роксолану, німецька актриса турецького походження користувалася не меншим успіхом і в чоловіків. Стосунки з бізнесменом Джаном Атешем уже йшли до вінця (адже Мер’єм на той час була вагітна від нареченого), та не склалося.

 

У результаті красуня залишилася матір’ю-одиначкою, продовжила зніматися, хоч як важко це їй вдавалося. Та ось нещодавно пані Узерлі потішила своїх фанів новиною про чергову вагітність (і цього разу вона чекає донечку) та несподіваною заявою, що після народження малюка їй доведеться на якийсь час призупинити кар’єру, адже поєднувати зйомки з турботою про двох діток їй буде важко. І хоча актрису запрошують навіть у Голлівуд, Мер’єм поки що відмовиться від цих запрошень, хоча повністю не відкидає можливості продовжити акторську діяльність.

 

На ці заяви зірки серіалів уже відповіли турецькі критики, і то в досить жорсткій манері: мовляв, любов глядачів дуже примарна. Актор гадає, що завоював її пожиттєво, але на тимчасову вашу відсутність тут-таки реагують молоді й амбітні, які з радістю займуть ваше місце. Тож, радять вони, не слід розслаблятися і нехтувати своєю популярністю, адже відхід у тінь може спричинити крах усієї кар’єри.


Наразі актриса зосереджена тільки на особистих справах і навіть повідомила на своїй сторінці в «Інстаграмі», що збирається заміж. Проте на цей раз ім’я свого обранця Мер’єм тримає в секреті.