Єва Лонгорія взяла собі за «тренера» зі схуднення 2-річного сина

01.12.2020
Єва Лонгорія взяла собі за «тренера» зі схуднення 2-річного сина

Єва Лонгорія.

Дуже важко повертати собі попередні форми після народження дитини, особливо коли народжуєш після сорока років, адже в організмі відбувається, крім вікових змін, іще й гормональна перебудова.

 

Зірка «Відчайдушних домогосподарок» Єва Лонгорія за час вагітності набрала ну дуже багато кілограмів, тож після пологів їй довелося чималенько попітніти, щоб повернути собі обриси Дюймовочки, якою вона була довгі роки (і цьому допомагав іще й маленький зріст актриси — 157 см).


Та нещодавно 45-річна актриса виклала у свій «Інстаграм» цікаве відео, яке підписала «У мене новий учитель».

 

Власне, не так учитель, як, швидше, тренер, адже на кадрах Єва займається у спортивному залі, а поряд із нею — дворічний синочок Сантьяго, який залюбки підстрибує під музику разом із мамою на маленькому батуті. Обоє так і світяться від щастя.


Нагадаємо, що зірка Голлівуду вже втретє заміжня. У попередніх шлюбах у неї не було дітей, і ось нарешті, вже після сорока, жінка нарешті відчула радість материнства,тож кожну вільну хвилину Єва присвячує синочку. Проте і про кар’єру актриса також не забуває. Так, за минулі роки (вже будучи мамою) зірка встигла знятися у двох фільмах. Крім того, вона бізнесвумен — займається ресторанним бізнесом, а ще — доброчинністю.

 

Маючи латиноамериканське коріння, актриса свого часу навіть закінчила магістратуру з вивчення чікано (мексиканців) у Каліфорнійському університеті, щоб краще знати свій народ. Тож до всього, за що береться пані Лонгорія, вона ставиться дуже відповідально і серйозно.