Біллі Айліш не лише б’є рекорди, а й стане героїнею фільму

17.11.2020
Біллі Айліш не лише б’є рекорди, а й стане героїнею фільму

Білл Айліш.

Відома американська співачка Біллі Айліш і далі б’є рекорди. На цей раз 18-річна виконавиця після того, як її кліп зібрав у «Ютубі» понад мільярд (!) переглядів, випустила новий кліп на пісню Therefore I am.

 

У відеоряді дівчина ходить порожніми залами торгового центру (ТЦ Glendale Galleria і справді був тимчасово закритий для відвідувачів через пандемію), танцює, пригощається пончиками і, звісно ж, співає.

 

Що цікаво, Біллі виступила в цьому кліпі не лише як виконавиця, а й режисер, і перегляди його в інтернеті лише за перший день склали 10 мільйонів.
    

Узагалі постать співачки цікава для дослідження, адже дівчина стартувала на музичному «полі» в 14 років із піснею Ocean Eyes, яка відразу стала популярною. А вже через три роки її пісні очолювали американські та англійські хіт-паради.

 

У 2019 році дівчину занесли до Книги рекордів Гіннесса як наймолодшу виконавицю, що очолює музичні чар-листи. Мабуть, саме це і стало приводом, аби про юну й талановиту співачку почали знімати документальний фільм.

 

Про це сама Айліш повідомила на своїй сторінці в «Інстаграм». Офіційно фільм вийде на великі екрани у лютому 2021-го. Наразі відомо, що весь 2019-й знімальна група їздила за співачкою буквально всюди, знімаючи концерти, робочі моменти, повністю все, що пов’язано з Біллі.

 

Взагалі-то зйомки дівчини проводять ще з 2016 року, проте стрімінгова платформа Apple TV+, яка й знімає фільм, швидше за все, користуватиметься лише матеріалом, який зняла сама.

 

Тим паче що режисером стрічки є Р. Дж. Катлер, який зняв «Нешвілл» та «Якщо я залишусь», тож самодіяльності він не допустить.