Хороша річ — гени: Дева Кассель активно займається модельною кар'єрою

20.10.2020
Хороша річ — гени: Дева Кассель активно займається модельною кар'єрою

Дева Кассель.

Як кажуть, яблуко від яблуні... Ось і донька красуні-актриси Моніки Белуччі — Дева Кассель (до слова, ім’я Дева має індійське походження і означає божественну істоту) — вирішила торувати стежку, яку свого часу обрала і її мама, адже починала Моніка не як актриса, а саме в модельному бізнесі, щоб оплатити навчання в університеті італійського міста Перуджа.
 
Звісно, її донькам немає потреби гарувати, щоб оплачувати своє навчання, проте робота моделлю відчиняє чимало дверей у різні сфери шоу-бізнесу. Тож і 16-річна Дева вирішила почати з цього.
 
Спочатку дівчина, обдарована батьками і природою порцеляновим личком, розкішним волоссям і зграбною статурою, просто відвідувала модні покази (де, власне, і людей подивилася, і себе показала), а згодом стала амбасадором парфумерного бренду «Дольче/Габбана».
 
Нещодавно дівчина стала обличчям французького глянцевого журналу Elle. Дева й тут залишилася «посланцем» відомої фірми, одягнувши чорно-білу сорочку, корсет і краватку бренду Dolce & Gabbana.
 
Гени, як кажуть, пальцем не розчавиш, тож і в Деви Кассель із цим усе в порядку, адже батько Венсан Кассель і мама Моніка Белуччі — відомі актори. Та й дідусь по батькові також був актором, а тітка Сесіль та дядько Матіас Касселі — відомі музиканти в себе на батьківщині.
 
Сама ж Дева також не пасе задніх — дівчина вільно розмовляє трьома мовами — італійською та французькою, адже це її рідні мови, бо ж дівчина живе на дві країни, а також англійською.
 
Правда, «глянець» нічого не повідомляє про навчання юнки, та й де там навчатися, коли то зйомки, то покази мод, до того ж і особисте життя б’є джерельцем — дівчина з 15 років зустрічається з красунчиком Лукою Саландрою, також моделлю.