Кім Кардаш’ян пожертвувала мільйон доларів для постраждалих Нагірного Карабаху

13.10.2020
Кім Кардаш’ян пожертвувала мільйон доларів для постраждалих Нагірного Карабаху

Кім Кардаш’ян.

Поки світ затамував подих і чекає мирного вирішення воєнного конфлікту в Нагірно-Карабаській республіці, згуртована вірменська діаспора, яка дуже поширена в цілому світі, а особливо у США, працює на покращення іміджу Вірменії у цьому конфлікті, а також збору фінансової допомоги для постраждалих мирних мешканців невизнаної в цілому світі і, зокрема, у самій Вірменії республіки.
 
Свою дещицю вирішила внести і відома шоувумен Кім Кардаш’ян, зробивши пожертвування у фонд Armenia Fund у розмірі одного мільйона на потреби постраждалих.
 
Кім закликала всіх небайдужих наслідувати її приклад і також підтримати цю доброчинну організацію якщо не грішми, то бодай поширенням інформації про згаданий конфлікт.
 
Звісно, красуня не зобов’язана вникати у тонкощі політичних і воєнних хитросплетінь, але те, що вона від щирого серця намагається допомогти своїм співплемінникам, викликає повагу.
 
Нагадаємо, минулого року пані Кардаш’ян удруге відвідала свою історичну батьківщину (того разу із сестрою Кортні та доньками).
 
Візит відбувався в рамках Всесвітнього форуму інноваційних технологій, на якому зірка реаліті-шоу розповіла, що мала розмову з радниками президента Трампа про визнання геноциду проти вірменського народу.
 
До слова, 49 із 50 штатів визнали геноцидом винищення 1,5 млн вірмен на території Османської імперії, проте Вашингтон не наважується офіційно, на державному рівні, визнати це.
 
Проте Кім вважає лобіювання цього питання пріоритетом у своїй публічній діяльності і навіть мала розмову на цю тему з радником президента, а заодно й зятем, Джаредом Кушнером, який поділяє її погляди.