Вересень побив рекорди: зірки масово стають батьками

06.10.2020
Вересень побив рекорди: зірки масово стають батьками

Ед Ширан щасливий у творчості і в батьківстві.

Це чудово, коли на світ з’яв­ляються малюки, і чим більше — тим краще для батьків, особливо талановитих, адже діти — це їхнє продовження, можливо, і їхніх талантів.
 
Минулого місяця зірковий бебібум побив рекорди, адже відразу в півтора десятка зірок різних категорій і національностей з’явилися нащадки. 
 
Особливо хочеться порадіти за мегапопулярного останніми роками попвиконавця й останнього романтика цього глобалізованого і цинічного світу Еда Ширана, в якого народилася донечка.
 
Через свою природну скромність британець ірландського походження завжди приховував своє особисте життя, але після тріумфального виходу в 2017-му в світ пісні, а особливо кліпу на неї  Perfect, який зібрав навіть не сотні мільйонів, а кілька мільярдів (!!!) переглядів, стало зрозуміло, що в житті зірки з’явилася та єдина, про яку мріють усі романтики.
 
Нею стала Черрі Сіборн, з якою Едвард навчався в школі. Після закінчення навчального закладу їхні дороги розійшлися, адже дівчина поїхала продовжувати навчання в Америку, де й залишилася працювати після закінчення університету.
 
Проте доля звела їх знову, там-таки, в США, у 2015-му, після чого Ед вирішив узяти перерву в своїй кар’єрі і запропонував коханій... рік поподорожувати, щоб краще пізнати одне одного.
 
Цей рік не пройшов дарма — Ед переконався, що в стосунках із коханою в них повна гармонія, а про свою любов повідав світу в мегахіті Perfect, який роками очолював найрізноманітніші хітпаради.
 
Народження донечки стало вінцем їхніх стосунків, тож співак із дружиною на сьомому небі від щастя.
 
Хочеться порадіти і за «Джокера» — 45-річного Хоакіна Фенікса, який уперше став батьком, і за 62-річного Алека Болдуїна, в якого тепер шестеро дітей, а також за наших вітчизняних зірок — співачку Світлану Тарабарову та актрису Ганну Саліванчук, які вдруге стали мамами. Усім батькам і їхнім діткам — добра і миру.