Американець 12 років заносив у лотерейний білет ті самі цифри і врешті виграв 50 тисяч

29.09.2020
Кажуть, що наполегливість і праця допоможуть досягти успіху.
 
Невідомо, чи це справжній успіх, але наполегливий американець — житель міста Джефферсон-Сіті, штат Міссурі, Ден Дамфі — вважає себе щасливчиком, адже кілька разів вигравав у лотерею.
 
А наполегливість Дена навіть не в тому, що вірив у свій успіх, а в системі, якої він педантично дотримувався: впродовж 12 (!) років (із 2008-го) пан Дамфі заносив у лотерейний білет один і той самий набір цифр — 2-21-27-33-39.
 
І це спрацювало — у вересні цього року він виграв джекпот у 50 тисяч доларів. А ще два роки тому ця сама комбінація цифр принесла йому виграш у 19 тисяч «зелених».
 
Ви скажете, що джекпоти бувають і в кілька мільйонів доларів, а не якихось там пару десятків тисяч, але все залежить від ставлення до виграшу.
 
Можна розтринькати його за кілька років, а потім залишитись без засобів до існування (переважно люди, отримавши шалені легкі гроші, кидають роботу і насолоджуються, як уміють, життям).
 
А можна, як наш герой, придбати обладнання для роботи по дереву, чим Ден збирається зайнятися, вийшовши на пенсію.
 
А поки що зі свого виграшу частину грошей він витратить на оплату рахунків (мабуть, заробітки тратив на придбання лотерейних білетів).
 
Не спочивати на лаврах легкого успіху вирішила й британка, котра стала завдяки лотереї мільйонеркою. Жінка продовжила працювати, як і раніше, в супермаркеті.