Кайя Гербер зустрічається з новим хлопцем: обранцем став актор Джейкоб Елорді

15.09.2020
Кайя Гербер зустрічається з новим хлопцем: обранцем став актор Джейкоб Елорді

Кайя Гербер.

Модні глянцеві журнали розмістили новину: юна донька екстопмоделі Сінді Кроуфорд Кайя Гербер зустрічається з новим хлопцем.
 
Звісно, обранцем 19-річної зірки подіумів, що тільки сходить, став не хлопець із сусіднього двору (хоча по сусідству з сімейством Герберів-Кроуфордів живуть лише знаменитості та мільйонери), а також зірка, тільки не модних показів, а екранів — 23-річний Джейкоб Елорді.
 
Популярність парубку з австралійського Брісбена приніс серіал «Ейфорія», а до того — молодіжна комедія «Будка для поцілунків».
 
Варто сказати, що під час зйомок кожного з цих фільмів у Джейкоба були романи з партнерками.
 
Та й як інакше — хіба на височенного (196 см!), спортивної статури симпатичного хлопця можна було не звернути увагу? Та все змінилося місяць тому, коли папараці зафіксували прогулянку вулицями Нью-Йорка Елорді з панною Гербер.
 
І хоча молоді люди були в темних окулярах і масках (ну куди ж без них у наш неспокійний пандемічний час), проте парочку легко було впізнати наметаному оку професіоналів-фотографів.
 
Закохані трималися за руки і прямували в ресторан у районі Сохо. Згодом їх бачили удвох, як вони йшли на заняття спортом, також ніжно тримаючись за руки, що вже стало їхнім фірмових знаком. 
 
Слід нагадати, що хоча Кайї всього лишень 19, проте на її рахунку також уже кілька романів (зустрічатися з хлопцями юна моделька почала з 15-річного віку).
 
Незважаючи на молодість, у панни Гербер досить виважений погляд на життя і, окрім краси та чудових параметрів, у дівчини є яскраво виражена харизма і характер, тож залежною від партнерів вона точно не буде.