На Черкащині відремонтують об’їзну, яку досі називали найгіршою дорогою в області

09.09.2020
На Черкащині відремонтують об’їзну, яку досі називали найгіршою дорогою в області

Відновлення об’їзної дороги навколо Канева триває. (Фото Служби автомобільних доріг у Черкаській області.)

Нарешті розпочалася довгоочікувана капітальна реконструкція об’їзної автодороги Н-02 «Кременець—Біла Церква—Ржищів—Канів—Софіївка».
 
 
Місяць тому «УМ» розповідала про шлях, який досі називали найгіршим в області. Він роками не бачив навіть косметичного ремонту, а чимало суцільних ям сягали там до півметра.
 
 
Як повідомили у Службі автомобільних доріг у Черкаській області, наразі на канівській об’їзній проводяться роботи з фрезерування старого асфальтобетонного покриття: розбирають цементобетонні основи, розширюють проїзну частину, облаштовують узбіччя та щебеневу основу на транспортній розв’язці.
 
У рамках ремонту об’їзної також облаштують водовідвідні лотки, передбачена реконструкція вирівнюючого та верхнього шарів асфальтобетонної суміші, ремонт водопропускних труб.
 
З’являться нові з’їзди з дороги та нове металеве бар’єрне огородження, дорожня розмітка, встановлять нові дорожні знаки та напрямні стовпчики.
 
Підрядна організація ТОВ «Главшляхбуд» обіцяє завершити капітальний ремонт об’їзної навколо Канева цього року. Ремонт цієї автодороги проходить у рамках програми президента України «Велике будівництво».