Памела Андерсон ушосте виходить заміж: за свого тілоохоронця

09.09.2020
Памела Андерсон ушосте виходить заміж: за свого тілоохоронця

Памела Андерсон.

Те, що роки не завада в романтичних стосунках, уже не раз доводили зірки, для яких романи, шлюби, розлучення — все йде в «скарбничку» популярності.
 
 
Не виняток і улюблениця покійного «плейбоя» Х’ю Хеффнера (беззмінного редактора й засновника журналу «Плейбой», на обкладинках якого зірка «Рятівників Малібу» з’являлася рекордну кількість разів) Памела Андерсон.
 
 
Нещодавно 53-річна голлівудська зірка потішила громадськість заявою, що збирається вкотре вийти заміж. Цього разу — за свого бодігарда.
 
Про нього відомо небагато — йому за сорок, він уже два роки працює охоронцем Памели, відповідно, вони постійно разом, а період карантину ще більше зблизив парочку. До цього парубок працював у корпорації і лише останні пару років — персональним особистим охоронцем зірки.
 
Закохані проживають, звісно ж, у будинку Памели. Інсайдери стверджують, що вони непогано ладнають одне з одним і ніколи не втрачають із виду одне одного (що було б дивним з огляду на службу нареченого Андерсон).
 
Нагадаємо, плейбой-діва була п’ять разів заміжньою (двічі зі своїм першим чоловіком — музикантом Томмі Лі, з яким у неї два дорослих сина), причому п’яте весілля з продюсером Джоном Пітерсом таємно відбулося взимку 2020-го, а вже через два тижні Памела розлучилася з ним.
 
Подейкують, зірка важко пережила цей розрив, тому й знайшла розраду в обіймах свого охоронця.