#FreeBritney: шанувальники Брітні Спірс підримали її боротьбу за звільнення з-під опіки батька

08.09.2020
#FreeBritney: шанувальники Брітні Спірс підримали її боротьбу за звільнення з-під опіки батька

Шалена популярність, яка дає любов прихильників, увагу преси, славу, гроші, має й зворотний бік, коли публіка вимагає від тебе все нових і нових концертів, пісень, альбомів, досконалого вигляду, не пробачає жодних огріхів чи помилок.
 
 
Іноді в зірок стається нервовий зрив, дехто починає вживати наркотики чи алкоголь, а то й одне та друге разом.
 
 
Особливо небезпечна рання слава, коли зірка ще морально не дозріла до випробувань мідними трубами слави.
 
Ось і Брітні Спірс, яка буквально ввірвалася, мов яскрава комета, на музичний олімп не лише Сполучених Штатів, а й цілого світу, не розрахувала свої сили, зірвавшись у круте піке.
 
Вир шоубізнесу так закрутив юну виконавицю, що дівчині в прямому розумінні почало зносити дах.
 
Ви­йшовши заміж і народивши двійко синочків і при цьому продовжуючи музичну кар’єру, Брітні час від часу втрачала контроль над собою, робила речі, несумісні з поведінкою психічно здорової людини, у результаті чого втратила дітей (суд позбавив її права виховувати синів, передавши їх батькові — Кевіну Федерлайну), неодноразово потрапляла в клініки для покращення психічного здоров’я. Усе це призвело до того, що доросла жінка у 2008 році потрапила під опіку свого батька — Джеймса Спірса. 
 
Проте згодом Брітні змогла побороти свою недугу, повернулася на сцену, продовжила кар’єру, та це не стало обставинами, завдяки яким вона б змогла позбутися опіки свого батька.
 
Це стало приводом фанатам співачки створити масовий рух #FreeBritney, щоб привернути увагу до цієї несправедливості і домогтися свободи для своєї улюблениці, адже якщо вона спроможна виступати з концертами, записувати альбоми, то є цілком повносправною, щоб самостійно вирішувати свої життєві проблеми і приймати рішення.
 
Нарешті до руху доєдналася і сама співачка, яка подякувала своїм прихильникам і сказала, що на цьому життєвому етапі хотіла б нарешті отримати незалежність.