Вікторія Бекхем зрадила дієті заради кулінаріїї чоловіка

02.09.2020
Вікторія Бекхем зрадила дієті заради кулінаріїї чоловіка

Вікторія Бекхем.

Велика поборниця здорового штибу життя Вікторія Бекхем постійно займається спортом і майже двадцять років «сидить» на безвуглеводній дієті. Цю тендітну жінку цілком можна назвати залізною леді, адже вона не лише не вживає солодощів, а й будь-яких борошняних виробів. Та все ж 46-річна жінка-стоїк не втрималася і спокусилася на кулінарні витвори свого чоловіка — знаменитого в минулому футболіста Девіда Бекхема.
 
Та й як тут встояти проти такої спокуси: чоловік, сидячи на карантині, почав експериментувати з приготуванням їжі у дров’яній печі. Звісно ж, захопився виробами з тіста, почавши з піци, а потім перейшов і на пиріжки з різними начинками. Спочатку Вікторія лишень скуш­тувала, аби не образити чоловіка — він же старався, а потім — кусник за кусником — і не зогледілась, як уже наминала Девідові смаколики. Та карантин закінчився, тож Вікторії знову доведеться переходити на рибу з овочами, приготовленими на парі, залишивши солодкі спомини про чоловікове куховарство.
 
Слід нагадати, що своїми кухонними навичками майбутній зять дуже сподобався батькам Вікторії (дівчина походила з заможної сім’ї, в якій, крім куховарок та іншої обслуги, був навіть колишній садівник із Букінгемського двору, тож вразити таких людей було нелегко). Після вечері, на якій він уперше був представлений майбутнім тещі та тестю, Девід без зайвих слів зібрав посуд і пішов мити на кухню, чим просто вразив сімейку Адамсів (нагадаємо, дівоче прізвище Вікторії — Адамс). Та й по завершенні своєї спортивної кар’єри чоловік не соромився встати раніше за всіх у власній родині (далася взнаки давня звичка футболіста), піти на кухню і зготувати сніданок для чотирьох дітей, щоб потім розвезти їх по школах.