Бред Пітт зустрічається з зіркою подіумів Ніколь Потуральськи

01.09.2020
Бред Пітт зустрічається з зіркою подіумів Ніколь Потуральськи

Ніколь Потуральськи.

Містер Сміт, тобто Бред Пітт, — ще той конспіратор.
 
 
Уже який рік голлівудській зірці приписують роман то з одною красунею, то з іншою, а він, навчений гірким досвідом сімейного життя з Анджеліною Джолі та чотирирічним шлюборозлучним процесом, намагається якомога ретельніше приховати своє інтимне життя, щоб не наразитися на гнів колишньої.
 
 
Та все ж папараці на те й папараці, щоб виявляти й оприлюднювати «полуничку» від зірок, адже це їхній хліб.
 
Ось і нещодавно вони «розкопали», що Бред полетів на відпочинок із моделькою Ніколь Потуральськи.
 
Вся ця подорож була оповита такою таємничістю, ніби це не банальний вояж на відпочинок, а спецоперація Джеймса Бонда: спочатку кожен із парочки окремо прибув в аеропорт Шарля де Голля в Парижі, а потім вони разом на приватному літаку полетіли на південь Франції, де у Пітта і Джолі є власне шато і виноробня.
 
Лише після повідомлень про цей вояж почали з’являтися деталі знайомства актора і моделі. Подейкують, що їх познайомили спільні друзі і виявилося, що в них багато спільного.
 
Парочку навіть бачили на концерті Каньє Уеста у VIP-ложі, проте там вони були разом з Алісією Шокат, якій приписували роман із Бредом.
 
Та тепер усі пазли зійшлися — у Пітта роман не з молодою єврейською актрисою, а з німецькою моделлю. То хто ж вона, таємнича незнайомка?
 
Ніколь Потуральськи народилася в промисловому містечку німецького регіону Рур, куди її батьки на заробітки приїхали з Польщі, тож коріння у Ніколь польське.
 
Дівчина змалечку мріяла стати моделлю, а прикладом для неї була німецька супермодель Хайді Клум. У 13 років панна Потуральськи разом із мамою поїхали у французький Діснейленд, де її й запримітили скаути і запропонували співпрацю з модельними агентствами.
 
А далі — все, як у казці: Попелюшка стала принцесою. Наразі 27-річна Ніколь виховує 7-річного сина від попереднього шлюбу і робить успішну кар’єру в модельному бізнесі (до речі, дівчина володіє п’ятьма мовами, що стає їй в нагоді, адже вона працює на всіх континентах планети).