Клаудія Шиффер стала куратором виставки у Дюссельдорфі про моду 90-х

21.08.2020
Клаудія Шиффер стала куратором виставки у Дюссельдорфі про моду 90-х

Клаудія Шиффер.

Дивлячись на цю легенду подіумів, важко навіть подумати, що Клаудії Шиффер днями виповниться 50!
 
 
Ця довгонога струнка блондинка колись була королевою модних показів і обкладинок глянцевих журналів (у 2015-му топмодель побила рекорд, який залишився недосяжним для інших моделей — тисяча фото на обкладинках модних видань усього світу!), та й сьогодні вона вражає чудовою формою і сяючим виглядом, незважаючи на те, що фрау Шиффер — матір трьох дітей.
 
Та навряд чи комусь вдасться заманити знамениту модель на фотосесію зараз, а от на виставку... 
 
Стало відомо, що Клаудію запросили стати куратором експозиції, присвяченої, звісно ж, моді 90-х, адже кому, як не їй, знати про ті часи найкраще — топмодель була знайома з найкращими й найвизначнішими кутюр’є, знімалася в найпрофесійніших фотографів, тож, що називається, «в темі».
 
Виставка відбудеться у рідному для моделі (яка давно вже проживає у Великій Британії разом із чоловіком — режисером Метью Воном, до речі, британським аристократом, відповідно і Шиффер тепер носить титул графині Оксфордської) Дюссельдорфі, у музеї Кунстпаласт навесні наступного року і матиме назву «Fashion-фотографія світу моди 1990-х».
 
Якщо хтось думає, що вона отримала запрошення попрацювати над цією виставкою тільки з метою реклами чи тому, що була колись знаменитістю, то помиляється, адже перед тим, як стати «обличчям» багатьох брендів, Клаудія навчалася на юриста, а згодом навіть працювала за фахом у конторі свого батька, також юриста, в Дюссельдорфі.
 
Лише після довгих умовлянь директора модельного агентства і сімейної наради юна фройляйн Шиффер поїхала підкорювати Париж, а згодом й інші столиці світової моди.