Ні «мажорам»! Роббі Вільямс оберігає дітей від поганого впливу

19.08.2020
Ні «мажорам»! Роббі Вільямс оберігає дітей від поганого впливу

Роббі Вільямс.

Відомий британський співак Роббі Вільямс, який зараз проживає у США, а точніше у гламурному і богемному Лос-Анджелесі, нещодавно заявив, що хоче повернутися на батьківщину, у Велику Британію, в рідне містечко Сток-он-Трент, оскільки вважає, що атмосфера каліфорнійського міста, де розташована найбільша кінофабрика світу — Голлівуд, і, відповідно, оселилося чимало зірок екрана та сцени, погано впливає на виховання та розвиток чотирьох його дітей.
 
Роббі разом із дружиною Айдою Філд (із якою вони нещодавно відзначили десяту річницю шлюбу) вважає, що діти, які виросли в Лос-Анджелесі, чомусь переконані, що заслуговують на всі блага землі тільки тому, що народилися тут, їхні батьки відомі й багаті, тож і вони заслуговують на дещицю слави й пільг.
 
Це може погано вплинути на його власних дітей, вважає співак.
 
«Я ніколи раніше не бачив такого», — заявив Вільямс. І то правда, звідки хлопцю, який виріс у провінційному містечку, якого разом із сестрою у скромності й певних матеріальних обмеженнях виховувала самотужки мама, знати, що таке «мажори», які народилися в буквальному розумінні зі срібною ложечкою у роті і в норкових пелюшках. 
 
Можливо, атмосфера його дитинства й дозволила Роббі Вільямсу стати тим, ким він є сьогодні, адже усміхненого й добродушного, хоч трохи й задерикуватого хлопчака радо приймали в будь-якій компанії.
 
Саме видима простота у спілкуванні зі світовою зіркою зіграла злий жарт із росіянами, які запросили співака на гастролі в Росію у 2016-му, а він у відповідь на російські понти записав відеокліп на пісню Party Like А Russian, у якій зіграв такого собі сучасного Распутіна і висміяв поведінку тамтешніх олігархів, які купують машини і перевозять їх у своїх літаках.
 
Тож американські понти співаку, мабуть, також не до шмиги.