Смілянську дорогу на Черкаси почали приводити до ладу

18.08.2020
Розпочалися довгоочікувані роботи з поточного середнього ремонту автодороги Н-16 на в’їзді в обласний центр iз боку міста Сміла.
 
Як повідомляють у Службі автомобільних доріг області, стартував поточний середній ремонт лівого проїзду автодороги державного значення «Золотоноша—Черкаси—Сміла—Умань». На 8,7 км цієї дороги розпочато ремонт проїзної частини: фрезерування зношеного асфальтобетонного покриття. 
 
У рамках поточного середнього ремонту ділянки автодороги передбачено також облаштування основи «дорожнього одягу» з органо-мінеральної суміші, вирівнювального шару асфальтобетонного покриття, укріплення узбіч, перехідно-швидкісних смуг, нанесення розмітки холодним пластиком i фарбою, встановлення дорожніх знаків, перильне огородження.
 
Роботами займається підрядна організація ТОВ «Ростдорстрой».
 
Якість проведення ремонтних робіт на всіх етапах поточного середнього ремонту контролюють спеціалісти відділу якості, технічного контролю та нових технологій, лабораторії з контролю якості Служби автомобільних доріг у Черкаській області та ДП «Дорожній контроль якості».
 
Цьогоріч на цій автодорозі державного значення буде відремонтовано 67,2 км дорожнього покриття, повідомили у Службі автомобільних доріг у Черкаській області.