Голлівудській зірці — 60! Красунчик Антоніо Бандерас відсвяткував поважний ювілей

12.08.2020
Голлівудській зірці — 60! Красунчик Антоніо Бандерас відсвяткував поважний ювілей

Антоніо Бандерас.

Красунчик Антоніо Бандерас, у що важко повірити, відсвяткував свій 60-річний ювілей.
 
 
Таку знаменну дату затьмарила одна лише обставина — у свій день народження актор повідомив, що тест на коронавірус дав позитивний результат, тож йому доведеться провести певний час в ізоляції.
 
 
Голлівудська зірка запевняє, що хвороба протікає в доволі легкій формі, проте він відчуває постійну втому, що і є однією з ознак хвороби.
 
 
Щодо ізоляції, то Антоніо запевняє, що вже має «види» на неї — він планує читати (для чого раніше не вистачало часу, адже голлівудська зірка є ще й за сумісництвом успішним бізнесменом, громадським діячем, фанатом футболу), відпочивати, а ще — будувати плани, «щоб надати сенсу своєму віку», іронізує актор.
 
Нагадаємо, свою акторську кар’єру Бандерас розпочав у далекому вже 1982 році у фільмі свого земляка-іспанця — культового режисера Педро Альмодовара — «Лабіринт пристра­стей».
 
А далі була успішна кар’єра в Голлівуді, де він зіграв свою зіркову роль Зорро у «Масці Зорро» та «Легенді Зорро».
 
Там же він зустрів свою другу дружину — не менш відому свого часу актрису Мелані Гріффіт, з якою прожив 20 років, що для Голлівуду — майже рекорд, виховав доньку — не менш талановиту, ніж її батьки, Стеллу дель Кармен Бандерас Гріффіт (на хвилинку, дівчина знає п’ять мов — крім рідних англійської та іспанської (адже дівчина народилася в Марбельї, Іспанія, а вчилася і зростала в США), ще й німецьку, норвезьку та шведську, а також пише сценарії).
 
Сьогодні ж актор проживає у Великій Британії, має виноградники в Іспанії, є почесним доктором Малазького університету, брендом марки одягу та парфумів — словом, живе повноцінним, активним життям. А ще — Антоніо завидний парубок, адже вже п’ять років, як вони з Мелані розлучилися.