Почалися зйомки байопіку про Вітні Х’юстон

07.08.2020
Почалися зйомки байопіку про Вітні Х’юстон

Вітні Х’юстон.

Щось магнетичне є в зірках, які захоплюють своєю загадковістю.
 
 
Ідеться не лише про астрологічні об’єкти, а й творчі особистості.
 
 
Навіть після смерті більшість із них продовжують життя у пам’яті поціновувачів їхнього таланту.
 
 
Ось і фізична смерть співачки рідкісного таланту Вітні Х’юстон, яка за своє творче життя здобула з чотири сотні різноманітних нагород, не відкинула її у небуття, адже пісні зірки й далі слухають, а деякі з них увійшли у сотню найкращих пісень останніх 25 років, пісня ж I Will Always Love You («Я завжди кохатиму тебе») із кінофільму «Охоронець» посіла першу сходинку в списку найкращих пісень про кохання усіх тисячоліть.
 
Ланцюжок трагічних подій призвів до передчасної смерті зірки, якій на той час було лишень 48 років, проте наклад дисків з її піснями зростає рік у рік і вже перевищив позначку 200 (!) мільйонів.
 
Тож цілком природно, що незгасний інтерес до життя і творчості співачки підштовхнув підрозділ голлівудської студії Sony кінокомпанії TriStar Pictures запустити у виробництво байопік про поп-легенду.
 
Прем’єра фільму готується на 2022 рік, у вихідні на честь Дня подяки. Компанія довго боролася за право зняти цю стрічку під назвою «Я хочу танцювати з будь-ким».
 
І ось стало відомо, що сценарій до фільму напише Ентоні МакКартен, автор «лібрето» «Богемської рапсодії» — байопіку про легенду рок-музики, фронтмена групи «Квін» Фреді Меркюрі, — це вже свого роду знак якості. Проте й інші члени команди не менш відомі: режисером буде Стелла Мегі («Жан із Джонса», «Увесь цей світ»).
 
Та «вишенькою на торті» стане легендарний музичний продюсер Клайв Девіс, який свого часу підписав контракт із 19-річною Вітні Х’юстон, а потім неодноразово підтримував співачку в нелегких життєвих ситуаціях.
 
У фільмі йтиметься не лише про творчість співачки, а й про непрості особисті стосунки, причини передчасної смерті.