Зірка культового серіалу початку нульових «Клон» Мурілу Бенісіу змінює жінок як рукавички

05.08.2020
Зірка культового серіалу початку нульових «Клон» Мурілу Бенісіу змінює жінок як рукавички

Хто не пам’ятає красунчика Лукаса з культового серіалу початку нульових «Клон»? Не пам’ятаєте? Та що ви взагалі знаєте тоді про нульові? Все це, звісно, жарти, але бразильський актор Мурілу Бенісіу справді надзвичайно популярний не лише у себе на батьківщині, а й далеко за її межами. Адже бразильські серіали за його участі ще й досі повторно показують в усіх країнах світу, навіть тих, що розвиваються. Бо красиві історії про кохання подобаються усім без винятку — і бідним, і багатим.
 
Що-що, а любовних історій у житті Мурілу вистачає не лише в кіно, а й у житті. Під час зйомок «Клона» в  Бенісіу й актриси, яка виконувала головну роль Жаді — Джованни Антонеллі, виник бурхливий роман, майже такий, як і в героїв кінороману. Історія закінчилася народженням сина П’єтро у 2005 році і... розлученням.
 
На щастя, зірки зуміли побороти свої темпераменти і залишитися друзями.
 
Як не дивно, лише по завершенні зйомок «Клона» в Мурілу Бенісіу та Дебори Фанабелли, яка також грала в цьому серіалі, зав’язався роман. Що цікаво, у «Клоні» Бенісіу грав... батька Дебори, хоча різниця у віці в них складає всього лише 8 років. Кохання спалахнуло під час спільних зйомок у черговому серіалі — «Проспект Бразилія».
 
Пара перебувала в неофіційних стосунках із 2013 року і навіть подейкували, що закохані планують побратися, але... Преса не повідомляла про подробиці розставання цієї красивої і гармонійної пари минулого року, проте чи не гарячий темперамент і ревнощі, які вже не раз ставали причиною розлучення актора зі своїми коханими, зруйнував і ці стосунки зірки?
 
На початку року Бенісіу вже застукали на гарячому з новою пасією — нею стала Мануела Діас, із якою актор працював над новим проєктом «Любов матері» (зйомки довелося призупинити через пандемію і, швидше за все, вони продовжаться вже наступного року). Та нещодавно стало відомо, що і з цією подругою Мурілу розлучився. Що це: нестерпний характер чи фатум? Хто знає, хто знає...