Роботу над п'ятим сезоном мегапопулярного серіалу «Корона» відклали через пандемію

28.07.2020
Роботу над п'ятим сезоном мегапопулярного серіалу «Корона» відклали через пандемію

Емма Коррін.

Усі ті, хто вже переглянув три сезони мегапопулярного серіалу «Корона», з нетерпінням очікують наступних, проте життя вносить свої корективи.
 
Так, роботу над 5-м сезоном, який уже запустили у виробництво, доведеться відкласти до червня наступного року, а вихід його планують на 2022-й.
 
Це пов’язано не лише з пандемією, а й із паузою, що запланували на стримінговому сервісі.
 
А от 4-й сезон усі прихильники цього колективного байопіку (адже йдеться про життєві перипетії усіх членів британської королівської родини) зможуть переглянути вже наприкінці цього року.
 
Окрім уже відомих за попереднім сезоном виконавців ролей королеви Єлизавети — оскароносної Олівії Колман, принца Чарльза — Джона О’Коннора та сестри королеви Маргарет — Хелен Бонем Картер, з’явиться і новий персонаж — принцеса Діана.
 
Її у серіалі зіграє молода британська актриса Емма Коррін, якій 23 роки, приблизно як і принцесі в той час, про який ідеться в серіалі. 
 
«Емма — блискучий талант, який відразу підкорив нас, коли вона прийшла на роль Діани Спенсер. Поряд із невинністю і красою молодої Діани, в неї також є складність і надлишковість, щоб зобразити не­звичайну жінку, яка перетворилась із анонімного підлітка в найзнаковішу жінку свого покоління», — заявив творець телешоу Пітер Морган.
 
Нагадаємо, серіал «Корона», який уже встиг стати культовим, знятий для компанії Netflix, має дуже високі рейтинги не лише у глядачів, а й серед кінокритиків, отримав премії «Еммі», «Золотий глобус» та BAFTA.