Наталі Портман чекає на третю дитину

17.07.2020
Наталі Портман чекає на третю дитину

Наталі Портман.

Де б не зіграла Наталі Портман, та для поціновувачів її таланту вона назавжди залишиться дівчинкою з вазоном у руках із фільму «Леон-кілер».
 
 
Проте роки йдуть, дівчинка стала 39-річною жінкою з двома дітками (9-річним Алефом і 3-річною Амалією), з 43-річним чоловіком — хореографом Бенджаміном Мільп’є (з яким актриса познайомилася на зйомках фільму Аронофскі «Чорний лебідь») і, звісно ж, з творчими здобутками, як-то «Оскар», «Золотий глобус», BAFTA, а також купою номінацій на ці ж премії.
 
 
Голлівудська зірка, незважаючи на сімейні турботи, продовжує активно зніматися, іноді у трьох, а то й у чотирьох фільмах на рік.
 
 
Залишається тільки дивуватися, звідки в цій тендітній жінці, яка зовсім не вживає м’яса, а також будь-яких продуктів тваринного походження, стільки енергії.
 
Та, попри всю цю неймовірну зайнятість, актриса збирається втретє стати мамою.
 
Про це ніде ще не було офіційного сповіщення, але всюдисущі папараці зазнімкували Наталі на прогулянці з чоловіком у Лос-Анджелесі, де проживає пара.
 
На фото чудово видно на тендітній фігурі зірки досить круглий живіт, що є підтвердженням «цікавого положення» актриси. Що ж, хочеться побажати парі, щоб їхнє чадо в цей непростий рік пандемії коронавірусу народилося здоровим, а Наталі — й надалі продовжувати творчу працю.