Партнерка Тома Круза по «Місії нездійсненній» Тенді Ньютон звинуватила актора у булінгу на зйомках

10.07.2020
Партнерка Тома Круза по «Місії нездійсненній» Тенді Ньютон звинуватила актора у булінгу на зйомках

Тенді Ньютон.

Мегапопулярна франшиза «Місія нездійсненна», прем’єра сьомого випуску якої планується на 2021 рік (якщо не завадить коронавірус), як і будь-який інший фільм, продюсери якого хочуть мати якнайбільшу пресу і найбільшу рекламу, цілком справляється з цим завданням, адже старіючий мачо Том Круз постійно викликає довкола своєї персони якісь плітки чи пересуди.
 
 
Та й як може бути інакше — фільм-епопею знімають уже майже 25 років (прем’єра першої «серії» відбулася в далекому вже 1996 р.).
 
За цей час Круз устиг розлучитися з Ніколь Кідман, «закрутити» роман із Пенелопою Крус, одружитися з Кеті Холмс, знову розлучитися, засвітитися як член саєнтологічної церкви.
 
І при цьому його й далі сприймають як зразкового хлопця, такого собі джентльмена, лицаря без страху й докору. Та не всі так вважають, особливо люди, яким доводилося працювати поряд із Томом.
 
Так, нещодавно колега Круза по франшизі «Місія нездійсненна» Тенді Ньютон, що знімалася з ним у другому епізоді, розповіла в інтерв’ю одному з видань, що робота з Томом не була приємною пригодою, адже зірка Голлівуду й поводилася по-зірковому.  
 
Актор постійно був невдоволений, що партнер по знімальному майданчику міг мати довші чи цікавіші репліки. Так, у сцені на балконі Том постійно чіплявся до Тенді зі своїми порадами, як краще зіграти сцену, а до режисерів — щоб внесли зміни чи правки.
 
Ньютон скаржилась друзям, що це звичайнісінький булінг, якого вона зазнає під час роботи. Круз завжди домінував над людьми, хоча при цьому намагався бути хорошим хлопцем.
 
Врешті Тенді не витримала і сказала: «Просто дайте мені зробити це». Тож не дивно, що в наступних епізодах партнершами Круза були вже інші акторки. Тенді ж вважає, що захищати своїх подружок Том уміє лише на екрані.