Була на вершині п'ять років: південнокорейський гурт BTS посунув Адель з першого місця в iTunes

08.07.2020
Була на вершині п'ять років: південнокорейський гурт BTS посунув Адель з першого місця в iTunes

Гурт BTS.

Після того як пісня «Чорний лебідь» суперпопулярного не лише в Південній Кореї, а й, завдяки інтернету, в цілому світі K-pop гурту BTS (K-pop — музичний жанр, що поєднав електропоп, хіп-хоп, танцювальну музику та ритм-енд-блюз, виник на Корейському півострові.
 
 
Із часом перетворився з музичного жанру на молодіжну субкультуру мільйонів прихильників по всьому світу. — Ред.), шість місяців тому з’явилася в ефірі, сталося неможливе.
 
 
Гурт потіснив співачку Адель з її мегахітом Hello з першого місця, яке вона утримувала п’ять (!) років, у чартах iTunes. Узагалі перемога тюнінгованих корейських хлопчиків не зовсім чиста, як кажуть у спорті, і, за гамбурзьким рахунком, не зовсім справедлива, адже отримали її, радше, ARMY (Армія), як називають себе фанати BTS.
 
Ці жерці культу K-pop благали одне одного у «Твіттері» придбати пісню «Чорний лебідь» на iTunes, щоб вибороти почесне перше місце своїм улюбленцям. І сталося диво: пісня піднялася в рейтингу й очолила чати в Непалі, Зімбабве, інших державах і, зрештою, в Кабо-Верде.
 
Ця країна стала 103-ю, де BTS посіли перше місце, тоді як Адель «пальму першості» тримала у 102 країнах. І таким чином корейські хлопчики встановили світовий рекорд!
 
Слід зауважити, що гурту BTS слава дісталася не лише завдяки природним талантам, а й шаленій працелюбності. До того ж це синтетичне мистецтво, що поєднує вокал, музичні здібності та... дива пластичної хірургії. Втім, кого сьогодні цим здивуєш...