Бреда Пітта «підозрюють» у романі з акторкою Алією Шокат

01.07.2020
Бреда Пітта «підозрюють» у романі з акторкою Алією Шокат

Алія Шокат.

Після важкого розлучення з Анджеліною Джолі за кого тільки не сватали Бреда Пітта, але всі чутки виявлялися марними.
 
 
Та ось прихильники й поціновувачі актора завмерли в очікуванні — невже правда, що зірка все ж таки налагоджує своє особисте життя?
 
 
Та й як тут не порадіти, коли вже не вперше Пітта «фіксують» на фотокамери з однією й тією ж дівчиною — Алією Шокат.
 
31-річна акторка з популярного ситкому «Уповільнений розвиток» заперечує будь-які романтичні стосунки з Бредом і запевняє всіх, що між ними нічого, окрім дружби, немає.
 
Але хто ж бо їм повірить, коли парочку постійно бачать то в художній галереї (до слова, 56-річний Бред Пітт колекціонує твори сучасного мистецтва), то в ресторані за вечерею. 
 
Зрештою, ці зустрічі двох акторів почалися ще минулого року, коли їх помічали удвох на опері Каньє Веста Nebuchadnezzar, а перед тим — на виставі Ітана Коена A Play Is a Poem.
 
Власне, обоє вони — люди, вільні від шлюбних зобов’язань, і їхні прихильники тільки радіють, що нарешті Пітт зможе якось залікувати рани від сімейної драми з експресивною Енжі.
 
Проте Алія заперечує романтику в їхніх із Бредом стосунках, а її знайомство з його друзями, за словами Алії, тільки зміцнило їхню дружбу. Та що там гадати, життя розставить усі крапки над «і».