Коронавірус забрав життя двох близьких друзів Пірса Броснана

17.06.2020
Коронавірус забрав життя двох близьких друзів Пірса Броснана

Пірс Броснан.

Після послаблення карантину в Україні різко зросла кількість нових інфікованих цією недугою.
 
 
Люди виправдовують себе тим, що набридло ходити у масках, втомилися бути постійно під стресом.
 
 
Так і хочеться сказати: схаменіться, отямтеся, адже невидимий ворог ще страшніший, ніж очевидний. І в таких випадках тим наочніший приклад відомих людей, які застерігають від легковажності.
 
Так, відомий і дуже популярний свого часу виконавець супершпигуна Джеймса Бонда Пірс Броснан днями зі смутком повідомив про втрату від цього підступного вірусу двох своїх друзів.
 
«Вони були моїми друзями 45 років. І я хрещений батько сина одного з них. Неважливо, де ви перебуваєте і як чудово себе почуваєте, ваше життя все ще під страшною загрозою», — розповів актор одному із західних видань.
 
Голлівудська зірка, незважаючи на свій немолодий вік (актору вже 67 років), чудово виглядає — підтягнутий, імпозантний. Проте він чудово розуміє, що, незважаючи на прекрасне самопочуття і міцне, здавалося б, здоров’я, коронавірус чатує найбільше саме на людей його віку і старших, тож тим паче потрібно бути обачним і не наражати себе та своїх близьких на небезпеку. Тому актор разом із сім’єю жорстко притримується карантину і перебуває наразі у своєму будинку на Гаваях.
 
«Ми на війні. Люди помирають. Сподіваюсь, після всього цього виникне більше доброти і усвідомлення, наскільки вразлива наша планета», — поділився думка Пірс Броснан.