Бейонсе готується підписати контракт із «Діснеєм» на рекордні 100 мільйонів доларів

12.06.2020
Бейонсе готується підписати контракт із «Діснеєм» на рекордні 100 мільйонів доларів

Бейонсе.

У свої 38 років американська темношкіра виконавиця у стилі ритм-енд-блюз Бейонсе Жизель Ноулз-Картер, більш відома як просто Бейонсе, досягла неймовірних висот, адже за її плечима і зйомки у понад десяти фільмах (навіть номінація на «Золотий глобус», що для непрофесійної актриси — значне досягнення), і сім сольних альбомів, і лінійка одягу власного бренду.
 
Не забуваймо, що співачка ще й мама трьох дітей, а також любляча дружина. Правда, чоловік — також творча особистість, репер-мільярдер Джей-Зі, — розуміє і підтримує дружину в усіх її починаннях, тож у неї надійні тили. Зрештою, чому б не підтримувати, адже ці починання приносять чималий зиск.
 
Так, днями стало відомо, що Бейонсе готується підписати контракт із всесвітньо відомою студією «Дісней» на рекордну суму — 100 мільйонів доларів.
 
Співачка вже успішно стартувала на цій кіностудії, озвучивши в мультику «Король лев» левицю Налу і записавши до нього саундтрек, тож подальше співробітництво дасть хороші результати для обох сторін, вважають на студії. 
 
Планується, що Бейонсе візьме участь ще у трьох проєктах «Діснея», одним із яких буде продовження фільму «Чорна пантера», що планується до виходу в 2021 році. Що ж, така співпраця дійсно продуктивна і у фінансовому, і у творчому плані.
 
Правда, не завжди залучення зірок дає позитивний результат, адже озвучка персонажів документального фільму «Слон» цієї ж студії герцогинею Сассекською, більш відомою як Меган Маркл, викликала досить критичні зауваження у професіоналів.