Леді Гага вийшла на прогулянку у масці і практично без одягу

03.06.2020
Леді Гага вийшла на прогулянку у масці і практично без одягу

Леді Гага.

Епатаж, кураж, екзальтованість — це чи не основні «засоби» підтримувати, підігрівати увагу публіки до своєї персони багатьох зірок.
 
 
Всіма цими навичками, безумовно, володіє американська попспівачка Леді Гага.
 
 
Згадайте її випадкові (чи ні?) падіння з рояля під час концерту чи, м’яко кажучи, незвичне плаття зі шматків свіжого м’яса — все згодиться, аби лишень про тебе говорили. Та карантин — це час, коли всі ніби потрапляють у тінь.
 
Проте для артиста чи співака це смерті подібно. От 34-річна Стефані Джерманотта (справжнє ім’я співачки) і вирішила нагадати про себе дещо у незвичний спосіб.
 
Зірка вийшла на прогулянку разом зі своїм бойфрендом Майклом Поланські, як і годиться, у захисних масках, проте одяг співачки відразу привернув до неї увагу перехожих.
 
Адже Леді Гага була одягнена лишень у бюстгальтер, хоч і спортивний, та напівпрозорі легінси. Зрештою, мети було досягнуто — фото зірки тут-таки запістрявіли де тільки можна.
 
Сумнівно, що всі коментарі з приводу згаданої прогулянки були до вподоби самому об’єкту уваги, адже жодній дівчині чи жінці не сподобаються зауваження на рахунок її далеко не ідеальної фігури. Що й казати, Стефані справді набрала чималенько зайвих кілограмів під час вимушеного сидіння вдома.
 
Ніде правди діти, карантин не пішов на користь не лише пересічним громадянам, а й зіркам такої величини, проте мети досягнуто — співачку помітили, про неї пишуть, її обговорюють, отже — пам’ятають.