Наомі Кемпбелл стала першим амбасадором косметичної компанії Pat McGrath Labs

02.06.2020
Наомі Кемпбелл стала першим амбасадором косметичної компанії Pat McGrath Labs

Наомі Кемпбелл.

Те, що Наомі Кемпбелл визнана королева подіумів високої моди, давно відомо, як і те, що вона зірка не одної рекламної кампанії.
 
 
Та нещодавно топ-модель стала ще й глобальним амбасадором, причому першим, косметичної компанії Pat McGrath Labs. У нас ця компанія мало відома загалу, проте професіоналам ім’я Пет Макграт багато про що скаже.
 
 
Ця темношкіра жінка — королева мейкапу, вона навіть ввійшла в сотню найвпливовіших людей за версією журналу Time, а такі знавці гламуру, як журнал «Вог», вважають Пет найкращим візажистом.
 
Що не кажіть, а відкрити свою лінійку засобів макіяжу для «кольо­рової» жінки, навіть незважаючи на 34 роки роботи в б’юті-бізнесі, — майже подвиг. Тож підтримка Наомі своєї «співплемінниці» заслуговує на повагу.
 
У біографіях Наомі та Пет дуже багато схожого — обидві темношкірі, обох самотужки виховували мами (до речі, обидві жінки походять із Ямайки), працюють у фешн-індустрії. Можливо, це й слугує тому, що дружба цих цариць (кожної — у своїй царині) триває вже чверть сторіччя.
 
Нещодавно Кемпбелл знялася в рекламному ролику нової палетки для очей та губ від Pat McGrath Labs, де вона постала в образі «священної троянди» — такої собі королеви квітів. Дивлячись на цю осяйну красу, важко подумати, що Наомі вже перетнула 50-річний рубіж, — вона така ж чарівна й приваблива, незважаючи на колючий характер. Та які ж троянди без колючок...