Брюс Вілліс проводить карантин з колишньою та нинішньою дружинами та п'ятьма доньками

13.05.2020
Брюс Вілліс проводить карантин з колишньою та нинішньою дружинами та п'ятьма доньками

Демі Мур.

Історії одружень-розлучень голлівудських зірок уже давно стали чи не основними темами «глянцю».
 
 
Проте, як зуміти закопати сокиру війни чи непорозумінь і продовжити спілкування заради дітей, — ще те питання.
 
 
Та, здається, колишнє подружжя акторів Вілліс-Мур таки зуміло знайти на нього відповідь.
 
 
Так, днями «Інстаграм» поповнився фото ідилічного святкування Дня матері цього зіркового сімейства, на якому були колишня дружина Брюса — Демі Мур — та нинішня, Емма Хемінг-Вілліс, а також купа їхніх дітей. Дивлячись на фото, видно, що така незвична родина непогано ладить.
 
Нагадаємо, у «Міцного горішка» від шлюбу з Демі троє дорослих доньок — Татула, Скаут та Румер. У другому шлюбі він виховує також доньок — Мейбел та Евелін. І ось тепер усе це жіноче «царство» зібралося під одним дахом маєтку Брюса в Айдахо, який тепер належить його колишній дружині.
 
З фото видно, родина непогано проводить час на лоні природи (довкола маєтку — ліс, де можна збирати гриби, а біля будинку є чудовий ставок).
 
Нагадаємо, що донедавна Вілліс був в Айдахо без Емми, адже їй довелося залишитися в Лос-Анджелесі — молодша донька наступила в парку на голку, тож довелося провести медичний огляд і різноманітні дослідження, а невдовзі відмінили авіаційне сполучення, тож сім’я на певний час виявилася в розлуці. Тепер уже все позаду і батько з доньками та дружинами — колишньою та теперішньою — чудово проводить вимушену самоізоляцію.