Зірка «Династії» Хізер Локлір відсвяткувала річницю тверезості

24.04.2020
Зірка «Династії» Хізер Локлір відсвяткувала річницю тверезості

Хізер Локлір.

Цю мініатюрну жінку мільйони глядачів по всьому світу запам’ятали за роллю у культовому серіалі 80-х «Династія», коли домогосподарки завмирали перед екранами, аби «долучитися» до життя мільйонерів, які, як повідав нам кінематограф, також плачуть.
 
 
Важко було не помітити цю яскраву блондинку з ідеальними фігурою і вродою, але не зовсім ідеальним характером. Як виявилося, в житті актриса також не була ангелом.
 
Після не менш гучної слави серіалу «Район МелРоуз», шести номінацій на «Золотий глобус» в зірки почалася сіра, а згодом і чорна смуга, адже прохідні комедії, в яких вона знімалася, вже не приносили того успіху й слави, до якої звикаєш, як до наркотиків. Власне, це й стало причиною, що Хізер пристрастилася спочатку до алкоголю, а згодом і до наркотиків.
 
Це лише поглибило депресивні стани, спричинило спроби суїциду, через що актриса потрапляла до психіатричних клінік. Два роки тому її навіть арештували за... побиття свого бойфренда.
 
Звучить смішно, адже як могла ця тендітна жінка побити нехай навіть і слабкого, проте ж чоловіка? На його тілі знайшли лишень подряпини та ссадна, однак близьким пані Локлір довелося виплатити заставу. 
 
Та все ж Хізер довела всім і собі в першу чергу, що вона така ж сильна духом і характером, як і її телевізійні героїні. Ось уже рік, як 58-річна актриса не вживає алкоголю, про що вона й повідомила на своїй сторінці в «Інстаграмі».
 
«Про людину можна багато чого дізнатися за її реакцією на дощовий день, втрату багажу чи різдвяну гірлянду, що заплуталася. Життя іноді дає другий шанс, і ви повинні вміти залишати щось у минулому», — процитувала зірка на своїй сторінці слова американської письменниці Майї Анджелоу.