Голлівудські чутки: Ніколь Кідман та Кіт Урбан на межі розлучення

22.04.2020
Голлівудські чутки: Ніколь Кідман та Кіт Урбан на межі розлучення

Ніколь Кідман.

Улюблениця багатьох кіноманів — голлівудська зірка австралійського походження Ніколь Кідман — здається, знову на межі розлучення.
 
 
Переживши болісний розрив зі своїм першим чоловіком — Томом Крузом, актриса знайшла щастя в обіймах свого земляка — музиканта Кіта Урбана.
 
 
У цьому шлюбі також не все було так райдужно, адже пара боролася з наркозалежністю Кіта.
 
Проте кохання перемогло, і подружжя щасливо зажило разом зі своїми двома чудовими донечками — Сандей Розуз та Фейт Маргарет. Та, схоже, ця ідилія підходить до кінця, адже ходять чутки, що Ніколь та Кіт живуть окремо, а це перший крок до розірвання стосунків.
 
Близькі до пари люди запевняють, що ті нібито навіть подали документи на розлучення. Виною всьому — насичений графік роботи кожного з подружжя.
 
Крім того, Кідман нібито хоче переїхати зі Штатів у рідну Австралію, поближче до своєї мами, адже та хворіє — слабке серце.
 
Урбан же, навпаки, вважає, що в Америці у нього набагато кращі шанси продовжувати кар’єру. Та все ж поки ще офіційно не заявлено про розлучення пари, хочеться сподіватися, що розум і почуття переможуть і подружжя знайде компромісний варіант.