Шварценеггер і Ріанна жертвують на боротьбу з коронавірусом мільйони доларів

10.04.2020
Шварценеггер і Ріанна жертвують на боротьбу з коронавірусом мільйони доларів

Ріанна пожертвувала мільйон доларів на боротьбу із пандемією коронавірусу.

Пандемія, що охопила всю нашу планету, виявляє як слабкі сторони людської натури, так і сильні.
 
 
Хтось ховається у власну мушлю, аби перечекати лихоліття, хтось, сидячи вдома, записує цікаві відео, щоб розважити таких же, як і сам, ізольованих вірусом, дехто впадає у паніку і відчай.
 
 
Люди різні, тому й реагують на загрози по-різному. Та є категорія людей, які в дитинстві спізнали, що таке нестатки і навіть голод, тому з чуйністю ставляться до лиха, яке сьогодні поєднує мільярди жителів землі.
 
Так, колишній каліфорнійський губернатор Арнольд Шварценеггер пожертвував мільйон доларів на маски і захисні костюми лікарям, які сьогодні на передовій у боротьбі зі страшною недугою.
 
Американська співачка Ріанна, яка виросла на Барбадосі і знає не з чужих слів, що таке злидні, також відгукнулася на цей виклик людству і пожертвувала мільйон на боротьбу з коронавірусом. Не залишилася осторонь і відома американська шоувумен Опра Уїнфрі та зробила свій внесок у цю справу — 10 мільйонів доларів.
 
Та поряд із такими благородними вчинками своїх колег по цеху зовсім непривабливо виглядають так звані «звьозди» російського шоубізу, які після введення в Росії карантину ниють у соцмережах, що залишилися без грошей.
 
Навіть не хочеться називати їхні імена, та все ж одне варте озвучення. Стас П’єха, який, завдяки імені відомої бабусі, зажив і собі сякої-такої слави, написав у власному «Інстаграмі», що дуже турбується про здоров’я зіркової бабусі, яка проживає на дачі під Пітером, а тут її хатня робітниця поїхала в місто по пенсію, вистояла довжелезну чергу серед  натовпу і приїхала додому без маски.
 
«Хотілось дати їй «ляща»! Лупу їй збити і закрити в сараї!» — прокоментував цю подію Стас. Ось така «доброчинність» по-російськи.