Суд з Ембер Херд: Вайнона Райдер та Пенелопа Крус випустили відео на підтримку Джонні Деппа

18.03.2020
Суд з Ембер Херд: Вайнона Райдер та Пенелопа Крус випустили відео на підтримку Джонні Деппа

Вайнона Райдер.

Понад три роки триває епопея з розлученням відомого голлівудського актора Джонні Деппа з акторкою Ембер Херд.
 
 
 
Джек Горобець одразу виплатив колишній дружині 7 мільйонів доларів, проте та вирішила «скачати» з нього ще й щорічні аліменти, з чим він ну ніяк не міг погодитися.
 
 
Відтоді й почалася непримирима війна акторки за своє матеріальне благополуччя, яка одразу звинуватила свого колишнього в домашньому насильстві.
 
 
Суд навіть заборонив Деппу наближатися до Ембер, щоб не було прецедентів. Проте Джонні весь цей час заперечував своє рукоприкладство.
 
Що цікаво, перша дружина зірки Лорі Елісон та цивільна — Ванесса Параді одразу підтримали Деппа, заявивши, що не припускають і думки про насильство з його боку.
 
На підтримку батька виступила й донька актора Лілі-Роуз, виставивши зворушливе фото, на якому батько вчить її, ще крихітну, ходити. Та, незважаючи на всі свідчення, суд триває й досі.
 
Днями на підтримку свого 55-річного колеги й друга виступили відомі голлівудські актриси Пенелопа Крус та Вайнона Райдер.
 
Остання (Джонні зустрічався з Вайноною з 1989 по 1993 роки) заявила, що нікого не хоче звинувачувати у брехні, але не припускає навіть думки про насильство з боку Деппа.
 
«Я знаю його лише як хорошого хлопця, який турбується про тих, кого любить», — заявила актриса.