Леді Гага влаштувала собі добровільний карантин через коронавірус

17.03.2020
Леді Гага влаштувала собі добровільний карантин через коронавірус

Леді Гага.

Пандемія коронавірусу набирає обертів, захоплюючи у свої лабета все нові й нові країни.
 
 
На цю небезпечну хворобу нездужають як пересічні мешканці нашої планети, так і зірки.
 
 
Щоб уникнути захворювання, а також убезпечити своїх близьких, епатажна співачка Леді Гага вирішила влаштувати собі самоізоляцію — такий собі карантин удома, зі своїми чотирилапими улюбленцями.
 
Зірка повідомила в «Інстаграмі», що поспілкувалася з лікарями та вченими і вирішила не піддавати загрозі здоров’я своїх рідних, хоча, як справжня італійка, дуже любить батьків та бабусь і сумує без них, але розуміє, що саме люди, старші 65 років, найбільше ризикують підхопити цю недугу.
 
Це тим більше розумний крок, якщо взяти до уваги, що її колеги по акторському цеху — Том Хенкс та його дружина Рита Уїлсон — захворіли на коронавірус, підхопивши його в Австралії, і тепер перебувають на карантині. Леді Гага, як і сотні інших виконавців, також чимало подорожує світом, тож легко могла стати «здобиччю» цієї недуги.
 
Щоб не сумувати в ізоляції від зовнішнього світу, акторка Рита Уїлсон навіть склала плейлист, який має підняти настрій під час лікування. Сюди входять композиції і «Бітлз», і Майлі Сайрус, і Еріка Кармена — така-от збірна солянка.
 
«Як це можна назвати? Карантинні хори?» — жартома запитує у своїх фоловерів актриса і пропонує додавати свої улюблені композиції до її списку.