Психологічний насильник: колишня помічниця Ембер Херд зробила сенсаційну заяву

13.03.2020
Психологічний насильник: колишня помічниця Ембер Херд зробила сенсаційну заяву

Ембер Херд — красива й небезпечна.

Коли йдеться про сімейне насильство, відразу постають перед очима сцени, коли чоловік фізично знущається над дружиною, адже вона — слабке створіння — не може дати адекватну відсіч.
 
 
Та в житті, виявляється, буває по-різному.
 
 
Так, скандальне розлучення Джонні Деппа з красунею Ембер Херд ґрунтувалося на звинуваченні актриси в тому, що чоловік неодноразово бив її.
 
Ну хто ж повірить у протилежне, дивлячись на ніжну й тендітну Ембер, та актор стверджував, що колишня малювала собі синці, щоб відсудити його мільйони. Обидві сторони конфлікту збирали свідчення одне проти одного, та ось...
 
Кілька років помічниця пані Ембер Кейт Джеймс, яка працювала на неї з 2013 по 2015 роки, мовчала щодо конфлікту між подружжям Депп-Херд, та нещодавно вона зробила сенсаційну заяву: її роботодавець — психологічний насильник.
 
Кейт розповіла, як її шефиня могла розлютитися через найменшу дрібницю, а коли одного разу пропустила Різдво через нельотну погоду, то зірвала всю лють на помічниці, волаючи й ображаючи її, неначе та винна в цьому.
 
Тепер у справі Деппа проти Херд, маючи такого свідка, шальки терезів схиляються на бік Джонні, який, до речі, вже виграв один позов проти колишньої на 500 млн доларів.