Коронавірус не пройде: Гвінет Пелтроу весь політ до Парижа провела у спеціальній масці

03.03.2020
Коронавірус не пройде: Гвінет Пелтроу весь політ до Парижа провела у спеціальній масці

Гвінет Пелтроу.

Нічого немає нового під цим небом — щось подібне вже траплялося, і якщо не насправді, то бодай в уяві людей, про що вони описали, намалювали картини чи зняли фільми.
 
 
От і голлівудська актриса британського походження Гвінет Пелтроу запевняє, що всі жахи коронавірусу були відображені у стрічці, в якій вона знялася ще в 2011 році — там також ішлося про вірус.
 
 
Стрічка називалася «Зараження» (у нашому прокаті — «Зараза»).
 
Йшлося про невідому недугу, якою захворів американець, що прилетів із Гонконгу — що називається, аналогії не потрібні, коли все й так зрозуміло. Смертність від хвороби, з якою невідомо як боротися, дуже висока, а вакцину не вдається відразу знайти, адже вірус дуже швидко мутує.
 
Що й казати, знявшись у такому пророчому фільмі, будеш і на воду дмухати, тож актриса, вирушаючи у подорож до Парижа, вжила всіх необхідних заходів: у салон літака Гвінет зайшла у відповідній масці (і зовсім не марлевій, а спеціальній) і прокоментувала своє фото, яке виклала у соцмережі, що збирається й спати у ній, адже з такою небезпекою не жартують.
 
Зірка написала, що це зовсім не параноя, а звичайна обережність, тож закликала всіх наслідувати її приклад, а також берегти себе, вживати необхідних профілактичних заходів, а також... мити частіше руки.