Фронтмен «Бумбоксу» стане Почесним послом Чілдрен Кінофесту

28.02.2020
Фронтмен «Бумбоксу» стане Почесним послом Чілдрен Кінофесту

Андрій Хливнюк.

Почесним послом на VІI Чілдрен Кінофесті стане цьогоріч лідер гурту «Бумбокс» Андрій Хливнюк.
 
 
Андрій зізнається, що з дитинства любив кіно, книжки, що й дозволило йому стати тим, ким він є сьогодні.
 
 
«Не зупиняйтесь ніколи: «маленькі ми» чекають на це чудо, і хочуть натхнення, сміху, сліз і просто кольорового щастя під назвою «кіно», — закликав музикант. 
 
 
Цьогоріч фестиваль дитячого кіно охопить 22 міста України і пройде з 29 травня по 7 червня. Нагадаємо, послами цього свята кінематографії були в різні роки співаки Дмитро Шнуров, Джамала і Фагот, актор Ахтем Сеїтаблаєв, письменниці Катерина Бабкіна та Лариса Денисенко, тож Андрій Хливнюк поповнить ряди цих достойників.
 
Та й кому ж і цікавитися дитячим кіно, як не батькові двох маленьких дітей, яким є Андрій.
 
Чілдрен Кінофест — це щорічний міжнародний фестиваль мистецтва кіно для дітей та підлітків, який знайомить молоду українську  ауди­торію як із найновішими європейськими стрічками, так і зі світовою кінокласикою.
 
Фільми-переможці визначають самі глядачі шляхом прямого голосування — вони заповнюють бюлетень, який і віддають після перегляду фільму.
 
Фестиваль відбувається за підтримки Представництва Європейського Союзу в Україні, Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) і Державного агентства України з питань кіно, посольств і культурних представництв країн-учасниць.