Влад Дарвін та Alyosha через 7 років знову заспівали разом на великому концерті

19.02.2020
Влад Дарвін та Alyosha через 7 років знову заспівали разом на великому концерті

Це мало статися. Ще в 2011-му дует Влада Дарвіна й Alyosha заполонив слухачів піснею «Ти найкраща», яка лунала буквально з кожного вiкна. Тоді народилися ще два спільні хіти «Троянди» та «Больше чем любовь». А пару років тому Влад показав своїй партнерці — за офіційними документами Олені Тополі (до заміжжя Кучер), яка представляла Україну на «Євробаченні-2010» в Осло, — демоверсії своїх пісень. Із того й почалася підготовка альбому «Золота середина», який  Влад Дарвін та Alyosha представили на великому концерті в Києві 16 лютого.
 
«Дует Alyosha & Vlad Darwin — це не проста колаборація. Це історія дружби, партнерства і творчого захоплення. Ми разом дорослішаємо, отримуємо життєвий досвід», — каже Влад Дарвін, співак і композитор. Альбом «Золота середина» називають історією кохання Жінки і Чоловіка. Зауважуючи, що не суть важливо, романтична чи творча іскра об’єднує. Головне — з’являється музика! А Олена на сцені незмінно повторює про Топольки.
 
Шоу, яке поціновувачі талантів дуету дивилися в Центрі культури і мистецтв, що височіє над столичним майданом Незалежності, створювала відома режисерка Ольга Семешкіна, заслужений діяч мистецтв, головний хореограф Національного театру імені Івана Франка. Співаки із танцюристами працювали у просторі-трансформері, який змінювався геометрично-просторово за рахунок руху сцени і металевої конструкції, а також світловими жонглюваннями. А вінець цьому — чуттєва музика двох голосів Alyosha & Vlad Darwin. Звучали прем’єрні пісні й ті, що вже встигли стати улюбленими.
 
Нагадаємо, співачка Alyosha в лютому розпочала всеукраїнський Тур-2020. Уже відбулися концерти в місті Сміла на Черкащині та в Баришівці й Білій Церкві на Київщині. Наступні — Харків, сусідня Лозова і Переяслав. Усього до 21 квітня заявлено виступи у 18 населених пунктах, зі Львовом та Одесою включно.