Мірзоян та Матвієнко до Дня Валентина презентували музичний фільм

18.02.2020
Мірзоян та Матвієнко до Дня Валентина презентували музичний фільм

Арсен Мірзоян та Тоня Матвієнко.

До дня закоханих соц­мережі потішили нас і шаржами політиків одне на одного (й самих на себе), і публічними зізнаннями зірок в коханні, а от Арсен Мірзоян та Тоня Матвієнко порадували своїх шанувальників 40-хвилинним фільмом-мюзиклом у «Ютубі». Локаціями для зйомок співаки обрали провінцію Фрісландію, що в Нідерландах, а саме — містечко Леуварден. Музиканти намагалися отримати дозвіл на зйомки, проте так і не зуміли цього зробити, тож довелося працювати на свій страх і ризик. Навіть виникли непорозуміння з поліцією із цього приводу, яка намагалася навести лад, проте місцевим жителям явно сподобалася творчість наших митців і вони із задоволенням слухали наших музикантів. А ще місцеві запевняють, що в їхньому місті живе справжнє кохання (чи не тому Тоню та Арсена так тягне в ці місця, адже вони вже бували там?).
У цьому романтичному музичному фільмі подружня пара не лише продемонструє нові пісні, а й вперше відверто розповість про «закулісся» своїх відносин. За їхніми словами, глядачі стануть свідками історії їхнього кохання.
Зйомки супроводжувалися не лише постійними пригодами, а й каверзами погоди: сніг змінювався дощем, а пориви вітру «здували» хмари — і на авансцену виходило сонце. Але це не завадить глядачам насоло­джуватися під час перегляду фільму чудовими піснями та не менш красивими краєвидами.